HTML

Reklámtorta

Friss topikok

  • szeszlérvera: szia Petyaaa, ez sajnos valóság, elfogytak a reklámtorta-szeletek. Talán majd máshol, máskor, másh... (2011.11.01. 18:24) BÚCSÚ A REKLÁMTORTÁTÓL
  • IGe: Tagozódnak a Jedik, akárcsak a kaotikusok: www.facebook.com/pages/N%C3%A9psz%C3%A1ml%C3%A1l%C3%A1s... (2011.10.18. 12:17) AZ ERŐ VELÜNK VAN!
  • p308: node ez Amerika. (2011.09.09. 20:59) JÓL PÍÁROLT ÁLDOZATOK
  • Prím Letöltés: Azt kijelenteni, hogy a banner, mint hirdetési formátum nem működik kicsit erős, még akkor is, ha ... (2011.04.26. 13:11) BANNER-VAKSÁG
  • lujzalujzalujza: Igen! www.socialtimes.hu/articlepage/?article=568-minden-info-gyonyoru%09 (2011.02.17. 16:43) HIHETETLEN ÖTLETESSÉG, KIHAGYHATATLAN RELEVANCIA

Linkblog

2011.03.08. 14:40 Kalmi

GOMBHOZ AZ ING

Címkék: tipp stratégia sales typ

Avagy: Hogyan áruljunk a pult mögött?

Új, jó minőségű férfiingek érkeztek. A főnök magához hívta az eladókat és azt mondta nekik:

„Mutassátok meg az ügyfeleknek, milyen szélesek és kényelmesek az új ingek ujjai. Hívjátok fel a figyelmüket a különleges feldolgozásra, hogy az ingek jól néznek ki, arányosak hátul is, és jelezzétek azt is, hogy ez a szempont különösen fontos nyáron, amikor kabát nélkül járunk az utcán. Azt is mondjátok el nekik, milyen jó az anyag minősége, hogy nem gyűrődnek, stb., stb. stb."

Az eladók alaposan figyeltek ugyan főnök szavaira, ám ez nem látszott meg az eladási adatokon, egyedül Študlar volt kivétel.

„Študlar úr, hogyan csinálja?”

„Nagyon egyszerűen. Mindig a gombok megrángatásával bizonyítom, hogy jó minőségű ingekről van szó, hiszen a rossz minőségű, gyenge ingeken a gombok sokkal lazábban vannak felvarrva, míg ezek bírják a strapát.”

Tanulság: az egyszerű, ám drasztikus előadás az eladás során sokkal hatékonyabb tud lenni, mivel ezt a laikus is megérti, és számára is visszaköszönnek az ilyen bemutatásból a tapasztalatai, ismeretei.

(Ez az írás a TYP magazinban jelent meg.)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamtorta.blog.hu/api/trackback/id/tr922721803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása