HTML

Reklámtorta

Friss topikok

  • szeszlérvera: szia Petyaaa, ez sajnos valóság, elfogytak a reklámtorta-szeletek. Talán majd máshol, máskor, másh... (2011.11.01. 18:24) BÚCSÚ A REKLÁMTORTÁTÓL
  • IGe: Tagozódnak a Jedik, akárcsak a kaotikusok: www.facebook.com/pages/N%C3%A9psz%C3%A1ml%C3%A1l%C3%A1s... (2011.10.18. 12:17) AZ ERŐ VELÜNK VAN!
  • p308: node ez Amerika. (2011.09.09. 20:59) JÓL PÍÁROLT ÁLDOZATOK
  • Prím Letöltés: Azt kijelenteni, hogy a banner, mint hirdetési formátum nem működik kicsit erős, még akkor is, ha ... (2011.04.26. 13:11) BANNER-VAKSÁG
  • lujzalujzalujza: Igen! www.socialtimes.hu/articlepage/?article=568-minden-info-gyonyoru%09 (2011.02.17. 16:43) HIHETETLEN ÖTLETESSÉG, KIHAGYHATATLAN RELEVANCIA

Linkblog

2010.11.30. 10:35 Kalmi

WOKBLOG

Címkék: blog tipp

Avagy: nem kell ahhoz fotográfusnak lenned, hogy fényképezésből élhess

Sokan úgy gondolják, hogy ha érdekli őket a fényképezés, törvényszerűen fotográfussá kell válniuk ahhoz, hogy meg tudjanak élni a hobbijukból. Ha érdekli őket az írás, akkor újságírónak, írónak, vagy copywriternek kell lenniük. Ha érdekli őket a mozgókép, akkor rendezőnek vagy kameramannak kell lenniük.

Ez a megállapítás csak az internet megjelenéséig volt érvényes. A weben a fényképek, a videók és a hangok erős fegyvernek bizonyulnak minden iparágban – az összes cég ma kiadó is egyben, amelyek online tartalommal is foglalkoznak. Hasonlóan azokhoz az emberekhez, akik beszélnek ugyan angolul, mégsem válnak fordítókká, neked sem kell a megélhetéshez profi fotósnak lenned.
 
Használd ki a tehetséged, hogy másként alkoss tartalmat. Építs például szolgáltatást az olyan üzletek köré, amelyek érdekelnek – lehet, hogy rádöbbensz, a fotókon kívül értesz a kínai konyhához is. Alkoss egy e-shopot, amely wokokat árusít, fotózz kínai ételeket, amelyeket magad főzöl és ezt használd az üzlet promóciós céljaira. Alkoss egy fotóblogot, a fotókat tedd ki a Flickr oldalra, add a képeidet ingyen a főzéssel foglalkozó magazinoknak- így lassan kiépíted a márkát és az ügyfélkört.

És még a hobbiddal is eleget foglalkozhatsz.:)
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamtorta.blog.hu/api/trackback/id/tr512483095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2010.12.01. 10:23:35

milyen igaz... csak sokan abba a hibába esnek, hogy fotóznak orrba szájba vmi méregdrága cuccal, de az még nem garancia arra, hogy jó képeket is fognak csinálni.
szerencsére azonban egyre több az igényes és tehetséges hobbiszakács gasztrofotós, akik tényleg szép darabokat publikálnak a neten
süti beállítások módosítása